Φανή Λούγκλου

Παροχή υπηρεσιών ψυχοθεραπείας για παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους στην Λήμνο

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Φανή Λούγκλου έχει σπουδάσει κλινική ψυχολογία (MA Clinical Psychology) στο Marshall University, των Ηνωμένων Πολιτειών.  Τα πτυχία είναι πλήρως αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ και η ίδια έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος από το 2004 (ΠΔ 1351/22-12-98).  Είναι τακτικό μέλος τους Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΑΜ: 2708). Εξειδικεύτηκε στην ψυχοθεραπεία παιδιών, εφήβων και οικογενειών, καθώς και στις μαθησιακές δυσκολίες. Έχει ειδικευτεί στη Γνωστική-Συμπεριφορική θεραπεία, την παιχνιδοθεραπεία και τη Λογικο-συναισθηματική ψυχοθεραπεία για παιδιά.  Έχει επίσης εξειδικευτεί στη χορήγηση και ερμηνεία ψυχομετρικών εργαλείων αξιολόγησης. Έχει εργαστεί στο δημόσιο τομέα στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει διδάξει Εισαγωγή στην Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Marshall.

Στην Ελλάδα, εκτός από το ιδιωτικό γραφείο, το οποίο λειτουργεί από το 2006, έχει εργαστεί στο Γραφείο Κοινωνική Πρόνοιας του Δήμου Βούλας, έχει διδάξει ψυχολογία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών και ήταν εισηγήτρια σεμιναρίων στο κολλέγιο Deree.

Από το 2013 κατοικεί μόνιμα στη Λήμνο και διατηρεί γραφείο στην Ατσική. Οι επαγγελματικές συνεργασίες περιλαμβάνουν λογοθεραπευτές, ψυχιάτρους, παιδιάτρους, οι οποίοι ανάλογα με τις ανάγκες κάθε παιδιού συμβάλλουν σε ένα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό πρόγραμμα παρέμβασης.

Η κ. Λούγκλου είναι μέλος του

  • American Psychological Association – International Affiliate
  • Society of Clinical Child Psychology – APA Division 53
  • Psychologists in Independent Practice – APA Division 42